Schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening

Een week eerder dan verwacht arriveerden vorige week opeens 10 dozen met mijn kersverse boek Schrijf je Loopbaan. Een grote en aangename verrassing. En het scheelde een hoop stress dat ik helemaal geen tijd had om zenuwachtig te worden.

Het boek ziet eruit zoals ik hoopte, kleurrijk en fris, en nodigt – hoop ik – uit om pen en papier te pakken en jezelf naar ‘meer plezier en voldoening in werk en leven’ te gaan schrijven!

Ik heb al behoorlijk wat bestellingen ontvangen en handel deze met veel plezier af.


Wil jij ook een exemplaar bestellen? Op deze pagina lees je waar en hoe je dit kunt doen. Heb je vragen over het boek? Stuur me dan een berichtje!

Op de website Managementboek.nl kun je dit korte artikel lezen waarin ik uitleg waarom schrijven zo’n krachtig instrument is.

En behalve het boek is er natuurlijk de workshopserie Schrijf je Loopbaan. Op 22 en 23 juni in de vorm van een zomer-tweedaagse, een compact loopbaanschrijftraject, waarin je schrijft over wat je wilt veranderen, over je dromen en talenten, over wat je tegenhoudt en over nieuwe mogelijkheden en stappen. Door je schrijfsels te delen met de andere deelnemers geef je behalve woorden ook een stem aan wat er in je leeft.
Overigens, de schrijfopdrachten tijdens deze tweedaagse zijn bijna allemaal andere dan die in het boek – boek en cursus vullen elkaar dus prima aan.

Lees hier een aantal ervaringen van deelnemers.

Dus, heb je zin om in een kleine groep van 4-6 personen twee dagen te schrijven en met nieuwe inzichten en een gevoel van richting de zomer in te gaan, dan ben je van harte welkom!

BERICHT VOOR COACHES: in 2019 start de 3-daagse Schrijf je Loopbaan©-Trainer

De afgelopen jaren hebben een aantal collega’s me laten weten dat ze interesse hebben om de workshopserie Schrijf je Loopbaan in hun regio aan te bieden. Tot nu toe was ik nog niet zo ver. Ik wilde eerst zelf meer ervaring met het programma opdoen én ik wilde het boek schrijven.

Nu dit is gerealiseerd ontstaat er weer ruimte in mijn agenda en hoofd en ga ik me de komende maanden o.a. bezighouden met het ontwikkelen van een training voor coaches die Schrijf je Loopbaan-trainer willen worden.

De opzet zal als volgt zijn:

  • Je volgt eerst zelf de workshopserie Schrijf je Loopbaan, zodat je zelf alle opdrachten en het groepsproces hebt ervaren. Kijk hier voor de data in 2018.
  • Spreekt dit je aan dan kun je vervolgens de 3-daagse training tot Schrijf je Loopbaan-trainer volgen, waarin er aandacht zal zijn voor het trainerschap én voor kennis/theorie over de werking van schrijven. En natuurlijk zal er veel geschreven worden.
  • Je ontvangt een complete handleiding voor Schrijf je Loopbaan met alle programmaonderdelen en opdrachten, en na afloop een certificaat.

Mijn streven is om deze training als ‘pilot’ voor het eerst begin 2019 aan te bieden, aan wie dan de workshopserie al heeft gevolgd.

Interesse?
Vind je dit interessant en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur me dan een berichtje. Dit kan via het contactformulier of rechtstreeks aan marianne.panneman@gmail.com

Wil je artikelen als deze graag in je mail ontvangen? Schrijf je dan in voor de Inspiratiemail van Schrijf & Groei.