over marianne

Mijn naam is Marianne Panneman, ik ben 58, en met veel plezier en voldoening werk ik al 30 jaar als coach voor mensen met werk- en levensvragen. Sinds 2003 als zelfstandige vanuit mijn eigen praktijk.

Sinds een jaar of negen is creatief en reflectief schrijven het middel dat ik het meest inzet in mijn begeleiding, en ontwikkel en geef ik regelmatig schrijfcursussen en -workshops. Zo ben ik de ontwikkelaar van de methode ‘Schrijf je Loopbaan’.
Ook dicht ik graag en ben ik lid van het Alkmaars Dichtersgilde.

Ik help je graag om rond verschillende thema’s en levensvragen schrijvend met jezelf in gesprek te gaan en je eigen wijsheid en creativiteit aan te spreken. Dit zorgt voor bewustwording, verrassende inzichten en nieuwe stappen.

Meer informatie over mijn achtergrond en ervaring vind je op mijn LinkedIn-profiel.

Ontwikkelingen

In 2015 ontwikkelde ik de cursus Schrijf je Loopbaan© en in 2018 verscheen mijn boek ‘Schrijf je Loopbaan, schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven’ (derde druk 2021). Sinds 2019 geef ik twee keer per jaar de Schrijf je Loopbaan-Trainer©, een 3-daagse training voor coaches die zelf de cursus Schrijf je Loopbaan© willen gaan geven.

Ook ontwikkelde ik de Schrijfdagen ‘Mijn moeder & ik‘, ‘Zoeken naar Zin‘, ‘Vrolijk Verval’ en Actieve Hoop, plus de online cursus Woorden van Betekenis . En iedere maand ben je van harte welkom aan mijn Schrijftafel (zowel live in Schoorl als via Zoom).

Schrijfinspiratie en -informatie vind je in mijn Inspiratiemails.

Ben je nieuwsgierig, heb je vragen? Je bent van harte welkom om contact met me op te nemen.

De officiële naam van mijn praktijk is Loopbaancreatie. Inmiddels werk ik vooral onder mijn eigen naam omdat dit beter past bij de ontwikkeling van mijn aanbod en van mezelf.

Gratis eBook
Wil je ervaring opdoen met de kracht van creatief schrijven? Vraag dan het gratis eBook
“3 krachtige, creatieve schrijfopdrachten – waardoor je contact maakt met wat je écht wilt” aan.
Klik hier om het eBook te ontvangen.