over marianne

Mijn naam is Marianne Panneman, ik ben 53 jaar en woon met mijn vrouw in Amsterdam.
Mensen begeleiden in hun zoektocht naar werk dat écht bij hen past doe ik al ruim 25 jaar met veel plezier en voldoening.
Bijna nóg meer voldoening vind ik de laatste jaren in het ontwikkelen en geven van cursussen en workshops op het gebied van Creatief Schrijven. Vooral het zoeken naar de verbinding tussen coachen en schrijven vind ik interessant en wil ik verder vormgeven.
Een concreet resultaat van deze verbinding is de cursus ‘Schrijf je Loopbaan‘, die ik sinds 2015 twee tot drie keer per jaar geef. Het is iedere keer weer fantastisch om te zien hoe het schrijven over loopbaanvragen zorgt voor verrassende inzichten en nieuwe stappen en het uitwisselen van verhalen voor herkenning en verbinding.
In 2018 verscheen mijn boek ‘Schrijf je Loopbaan, schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven’. En vanaf 2019 geef ik ook de Schrijf je Loopbaan-Trainer©, een 3-daagse training voor coaches die zelf de cursus Schrijf je Loopbaan willen gaan geven.

Boek ‘Schrijf je Loopbaan’
Ik ben ervan overtuigd dat schrijven voor bijna iedereen met een loopbaanvraag een geweldige – en ook eenvoudige en betaalbare – manier is om naar binnen te keren, je eigen wijsheid aan te spreken en snel tot inzichten en in beweging te komen. Omdat niet iedereen in staat is om naar mijn schrijfworkshops te komen én omdat er ook veel mensen zijn die graag alleen en op een zelfgekozen plaats en tijdstip willen schrijven, heb ik het boek ‘Schrijf je Loopbaan’ geschreven. Het bevat een schrijfroute die je brengt bij het antwoord op je loopbaanvraag en staat vol met speelse, inspirerende schrijfopdrachten. Schrijf je Loopbaan is in 2018 verschenen bij S2 Uitgevers (2e druk, mei 2019).

Schrijfinspiratie en -informatie vind je in mijn maandelijkse Inspiratiemails en op mijn FaceBook-pagina

Meer informatie over mijn achtergrond en ervaring vind je in mijn LinkedIn-profiel.  

Naast mijn werk geniet ik van schrijven, schilderen, wandelen en vegetarisch koken.
En oh ja, ik werk ook nog met veel plezier als Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen voor vijf organisaties.

Ben je nieuwsgierig, heb je vragen? Je bent van harte welkom om contact met me op te nemen.

Gratis eBook
Wil je ervaring opdoen met de kracht van creatief schrijven? Vraag dan het gratis eBook
“3 krachtige, creatieve schrijfopdrachten – waardoor je contact maakt met wat je écht wilt” aan.
Klik hier om het eBook te ontvangen.