over marianne

Mijn naam is Marianne Panneman, ik ben 55, en met veel plezier en voldoening werk ik al ruim 25 jaar als coach voor mensen met werk- en levensvragen. Sinds 2003 als zelfstandige vanuit mijn eigen praktijk.

Ik help mensen om met zichzelf in gesprek te gaan, hun eigen wijsheid aan te spreken, en vanuit (zelf)compassie en vertrouwen een creatief, ontspannen en vervullend leven te leiden.

Het creatieve middel dat ik het meest inzet in mijn begeleiding is creatief schrijven. Het schrijven over loopbaan- en levensvragen zorgt voor meer verbinding met jezelf, voor bewustwording, verrassende inzichten en nieuwe stappen.

Ik ben de ontwikkelaar van de methode ‘Schrijf je Loopbaan’.

Meer informatie over mijn achtergrond en ervaring vind je op mijn LinkedIn-profiel.

Ontwikkelingen

In 2015 ontwikkelde ik de cursus Schrijf je Loopbaan© en in 2018 verscheen mijn boek ‘Schrijf je Loopbaan, schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven’ (tweede druk mei 2019). Sinds 2019 geef ik twee keer per jaar de Schrijf je Loopbaan-Trainer©, een 3-daagse training voor coaches die zelf de cursus Schrijf je Loopbaan© willen gaan geven.

Ook ontwikkelde ik de Schrijfdagen ‘Mijn moeder & ik‘ en ‘Zoeken naar Zin‘, de online cursus Woorden van Betekenis en de cursus Schrijf je leven lichter©, voor mensen met stressklachten. Maandelijks ben je van harte welkom aan mijn Schrijftafel via Zoom!

Schrijfinspiratie en -informatie vind je in mijn maandelijkse Inspiratiemails en op mijn FaceBook-pagina

Naast mijn werk geniet ik van schrijven, dichten, wandelen en vegetarisch koken.

Ben je nieuwsgierig, heb je vragen? Je bent van harte welkom om contact met me op te nemen.

De officiële naam van mijn praktijk is Loopbaancreatie. Inmiddels werk ik vooral onder mijn eigen naam omdat dit beter past bij de ontwikkeling van mijn aanbod en van mezelf.

Gratis eBook
Wil je ervaring opdoen met de kracht van creatief schrijven? Vraag dan het gratis eBook
“3 krachtige, creatieve schrijfopdrachten – waardoor je contact maakt met wat je écht wilt” aan.
Klik hier om het eBook te ontvangen.