Schrijfworkshops op maat

Collage Schrijf je loopbaan 3Voor wie

Met veel plezier organiseer ik creatieve schrijfworkshops voor organisaties en instellingen – voor een bepaalde doelgroep en/of over een bepaald thema. Ik zorg voor een passend schrijfprogramma op maat.

De workshop kan onderdeel zijn van bijvoorbeeld een evenement, een congres of teambuildingsdag. Ook kan de workshop worden opgenomen in het programma van een museum of een andere culturele of levensbeschouwelijke organisatie in het kader van een tentoonstelling, een festival of een debat.

Waarom een creatieve schrijfworkshop?

Een creatieve schrijfworkshop zorgt voor échte ontmoetingen tussen mensen die elkaar daarvoor nog niet – of juist wel – kenden én tot het beter leren kennen van jezelf en wat je raakt en bezighoudt. Door vrijuit te schrijven naar aanleiding van creatieve, speelse schrijfoefeningen komen deelnemers tot bezinning, bewustwording en verdieping rondom bepaalde onderwerpen en thema’s.

Ik zorg voor een veilige en ontspannen sfeer, waarin mensen makkelijk met elkaar delen en zichzelf kunnen zijn, in al hun diversiteit.
Mijn ruim 25 jarige coach-ervaring komt hierbij goed van pas.

Vaste ingrediënten van de workshops zijn:

  • vrijuit schrijven binnen kaders (die kaders zijn in dit geval de schrijfoefeningen)
  • schrijven in kleine groepjes
  • geen zorgen over fouten, over spelling en grammatica
  • met aandacht naar elkaar luisteren, zonder oordeel en interpretatie

Kosten op aanvraag

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met mij op via het contactformulier of via info@loopbaancreatie.nl