Persoonlijke coaching

2014-06-16 banner coachingAls je gaat werken aan je doelen, gaan je doelen voor je werken – Jim Rohn

Met meer plezier werken en leven

Of het nou gaat om groeien in een nieuwe rol, vaker ‘nee’ willen zeggen, beter samenwerken, je stressbestendigheid vergroten: in al deze situaties is het je wens om beter en met meer plezier te functioneren op je werk en/of privé. De omstandigheden kun je niet altijd beïnvloeden, maar hoe je ernaar kijkt en ermee omgaat wél! Persoonlijke Coaching kan je hierbij helpen. Ik daag je uit om:

 • Je verlangens en drijfveren te onderzoeken en serieus te nemen
 • Inspirerende doelen te stellen en te concretiseren
 • Innerlijke belemmeringen onder ogen te zien en op te ruimen
 • Je mogelijkheden te zien en benutten
 • Een nieuwe aanpak/gedrag uit te proberen
 • Keuzes te maken
 • Concrete afspraken met jezelf te maken én je eraan te houden.

Persoonlijke Coaching leidt tot blijvende verandering en verbetering van je functioneren. Je kiest in je werk en leven meer voor wat je écht wilt, kunt beter omgaan met problemen, blijft in balans en leeft meer vanuit je intuïtie en in het hier en nu.

Werkwijze
In het intakegesprek brengen we samen je situatie en vraag in kaart. We stellen doelen voor het coachingtraject op, doelen die jou inspireren, en gaan hiermee aan het werk.
De coaching heeft een heel praktisch karakter. Je brengt actuele gebeurtenissen in en ‘oefent’ tussen de gesprekken door met de verkregen inzichten in de praktijk. De voor jou belangrijke thema’s en rode lijn komen gedurende het traject zo op natuurlijke wijze aan de orde en kunnen hierdoor ook daadwerkelijk worden aangepakt.
Ik werk veel met creatieve schrijfopdrachten, die over jouw thema’s en vragen gaan. Want schrijven is een krachtige manier om jezelf en wat er in je leeft beter te leren kennen, je eigen wijsheid aan te spreken en tot verrassende inzichten en antwoorden te komen.

Een coachingtraject bestaat gemiddeld uit 5 gesprekken, die eens in de 2-3 weken plaatsvinden. Je krijgt regelmatig een creatieve schrijfopdracht mee. Aangezien iedere persoon en elke situatie uniek is, is er altijd sprake van maatwerk. Dit kan betekenen dat meer of minder gesprekken nodig zijn; dat stellen we samen (en zo nodig in overleg met je werkgever) vast.

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk-aan-huis in Schoorl (vanaf juli 2021) of via Zoom – net wat je prettig vindt.

Investering
Er zijn 2 mogelijkheden:

 • Je betaalt per gesprek en ontvangt na afloop een factuur.
  Een gesprek van anderhalf uur kost € 120 ex btw.
 • Je betaalt per 3 of 5 keer en ontvangt vooraf een factuur.
  Een traject van 3 gesprekken kost € 355 ex btw.
  Een traject van 5 gesprekken kost € 585 ex btw.

Tarieven voor werkgevers en instanties op aanvraag.
Het intakegesprek van een uur is gratis.

In sommige individuele situaties is in overleg reductie mogelijk. Neem hierover contact op.