De Schrijftafel

collage schrijfcafe zonder logo

Schrijven is uitvinden wat er in je leeft  – Rutger Kopland

Schuif aan bij De Schrijftafel

Schrijven is fijn en doet je goed. Al schrijvende geef je tijd en aandacht aan jezelf en krijg je zicht op wat er in je leeft.

De Schrijftafel op afstand

Omdat we door het coronavirus elkaar voorlopig niet aan mijn keukentafel kunnen treffen, geef ik in april drie keer de ‘Schrijftafel op afstand‘, via Zoom. Op 3 woensdagochtenden van 9.30 – 11.00 uur. 

Deze Schrijftafels zijn GRATIS en er is plek voor meer mensen dan bij de ‘gewone’ Schrijftafel.
Op deze manier wil ik graag meer mensen kennis laten maken met de krachtige werking van creatief schrijven en een bijdrage leveren aan het vergroten van verbinding in deze tijden van ‘social distancing’.

Wanneer: 8, 15 en 22 april, van 9.30 – 11.00 uur

Aanmelden: stuur mij een email (marianne.panneman@gmail.com) en je ontvangt van mij een inlogcode voor Zoom. Het is handig om vooraf Zoom te installeren op je tablet of smartphone.

De Schrijftafel is er voor vrouwen die van schrijven houden of ermee aan de slag willen. Samen met maximaal 6 andere vrouwen een ochtend schrijven. Om inspiratie op te doen, anderen te ontmoeten en verhalen en ervaringen te delen.
Speelse schrijfoefeningen zorgen ervoor dat er als vanzelf verrassende teksten en verhalen tevoorschijn komen op papier.

Het draait om het schrijfplezier. Ervaring met schrijven is niet nodig. De sfeer is ongedwongen – experimenteren, doén en je laten verrassen staan centraal.

Iedere Schrijftafel staat op zichzelf. Je kunt meedoen wanneer en zo vaak als je wilt.

Waar
De Schrijftafel vindt plaats aan mijn keukentafel, Pond Sterlinglaan 12, Amsterdam.

De Schrijftafel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram 1 stopt om de hoek (halte Ecuplein) en je kunt gratis parkeren in de straat.

Wanneer
Iedere laatste vrijdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur (en soms op een ander vrijdag vanwege zon- en feestdagen).
Vanaf 9.30 uur is de inloop. We beginnen om 10.00 uur.

Data 2020:  26 juni, 31 juli (augustus niet), 25 september, 30 oktober, 27 november (december niet) – de data vanaf mei zijn onder voorbehoud i.v.m. het coronavirus.

Kosten
De kosten zijn € 15,00 per keer, inclusief koffie, thee, iets lekkers en btw. Het is fijn als je gepast kunt betalen.

Meenemen
Pen en papier

Aanmelden en contact
Omdat er maar voor 6 vrouwen ruimte is aan de Schrijftafel is het fijn als je je vooraf even aanmeldt.

Heb je vragen of wil je je aanmelden, stuur me dan een berichtje via het contactformulier of mail rechtstreeks aan info@loopbaancreatie.nl. Je kunt me ook bellen op 06 30388933.

De Schrijftafel is een variant op het Schrijfcafé, waarbij mensen samenkomen in een café om samen te schrijven. Woon je niet in de buurt en ben je benieuwd of er bij jou in de omgeving ook een schrijfcafé is? Hier vind je een overzicht van alle schrijfcafé’s in Nederland.