De Schrijftafel

collage schrijfcafe zonder logo

Schrijven is uitvinden wat er in je leeft  – Rutger Kopland

Schuif aan bij De Schrijftafel

De Schrijftafel is er voor iedereen die van schrijven houdt of ermee aan de slag wil. Om inspiratie op te doen, anderen te ontmoeten en verhalen en ervaringen te delen.
Speelse schrijfoefeningen (geïnspireerd door o.a. kunst, boeken, natuur) zorgen ervoor dat er als vanzelf verrassende teksten en verhalen tevoorschijn komen op papier.

Het draait om het schrijfplezier. Ervaring met schrijven is niet nodig. De sfeer is ongedwongen – experimenteren, doén en je laten verrassen staan centraal.

Iedere Schrijftafel staat op zichzelf. Je kunt meedoen wanneer en zo vaak als je wilt. Het enige wat je nodig hebt is pen en papier.

Schrijftafel in Schoorl (2 uur)
Terug van weggeweest: voor het eerst sinds corona is er in 2023 weer een live Schrijftafel. Er zijn er nu drie gepland; bij voldoende animo ga ik de live schrijftafel iedere maand aanbieden.

Data: 17 maart, 21 april en 19 mei van 10.00 – 12.00 uur.

De kosten: € 15 inclusief btw en koffie/thee en koekjes.

Schrijftafel via Zoom (1,5 uur)
Sinds 2020 bied ik de maandelijkse Schrijftafel via Zoom aan, negen keer per jaar (3 series van 3 Schrijftafels). 

Data: 27 januari, 24 februari, 31 maart 2023, van 9.30 – 11.00 uur.

Kosten per Schrijftafel: € 10,00 inclusief btw. Een serie van 3 Schrijftafels kost € 25.

Aanmelden en contact
Heb je vragen of wil je je aanmelden, stuur me dan een berichtje via het contactformulier of mail rechtstreeks aan marianne.panneman@gmail.coml. Je ontvangt van mij dan een uitnodiging, zo nodig inloggegevens, en de factuur.

De Schrijftafel is een variant op het Schrijfcafé, waarbij mensen samenkomen in een café om samen te schrijven. Woon je niet in de buurt en ben je benieuwd of er bij jou in de omgeving ook een schrijfcafé is? Hier vind je een overzicht van alle schrijfcafé’s in Nederland.