De Schrijftafel

collage schrijfcafe zonder logo

Schrijven is uitvinden wat er in je leeft  – Rutger Kopland

Schuif aan bij De Schrijftafel

De maandelijkse Schrijftafel is er voor iedereen die van schrijven houdt of ermee aan de slag wil. Om inspiratie op te doen, anderen te ontmoeten en verhalen en ervaringen te delen.
Speelse schrijfoefeningen (geïnspireerd door o.a. kunst, boeken, natuur) zorgen ervoor dat er als vanzelf verrassende teksten en verhalen tevoorschijn komen op papier.

Het draait om het schrijfplezier. Ervaring met schrijven is niet nodig. De sfeer is ongedwongen – experimenteren, doén en je laten verrassen staan centraal.

Iedere Schrijftafel staat op zichzelf. Je kunt meedoen wanneer en zo vaak als je wilt. Het enige wat je nodig hebt is pen en papier.

Schrijftafel in Schoorl (2 uur)

Er is plek voor max. 7 deelnemers.

Data 2024: 28 juni (vol), 26 juli (vol), 27 september (vol), 25 oktober (nog 1 plaats) en 29 november (nog 1 plaats).

N.B. als een Schrijftafel vol is, kan ik je op de wachtlijst plaatsen. De ervaring leert dat er op het laatste moment vaak nog één of twee plaatsen vrij komen.

Tijd: van 10.00 – 12.00 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur.

De kosten: € 15 inclusief btw en koffie/thee en koekjes.
Betalen: overmaken (bijv. ’tikkie’) of contant.

Aanmelden
Stuur een berichtje via het contactformulier of mail rechtstreeks aan marianne.panneman@gmail.com. Je ontvangt van mij dan een uitnodiging met informatie.

*

Schrijftafel via Zoom (1,5 uur)

Data 2024: 21 juni en 19 juli, 20 september, 18 oktober,15 november.

Tijd: van 9.30 – 11.00 uur

Kosten per Schrijftafel: € 12,50 inclusief btw. Een serie van 3 Schrijftafels kost € 31.

Aanmelden
Stuur een berichtje via het contactformulier of mail rechtstreeks aan marianne.panneman@gmail.com (graag met je adresgegevens tbv de factuur).
Je ontvangt van mij dan een uitnodiging, de inloggegevens en de factuur.

De Schrijftafel is een variant op het Schrijfcafé, waarbij mensen samenkomen in een café om samen te schrijven. Woon je niet in de buurt en ben je benieuwd of er bij jou in de omgeving ook een schrijfcafé is? Hier vind je een overzicht van alle schrijfcafé’s in Nederland.