De Schrijftafel

collage schrijfcafe zonder logo

Schrijven is uitvinden wat er in je leeft  – Rutger Kopland

Schuif aan bij De Schrijftafel op de laatste vrijdag van de maand

Schrijven is fijn en doet je goed. Al schrijvende geef je tijd en aandacht aan jezelf en krijg je zicht op wat er in je leeft.

De Schrijftafel is er voor vrouwen die van schrijven houden of ermee aan de slag willen. Samen met maximaal 6 andere vrouwen een ochtend schrijven. Om inspiratie op te doen, anderen te ontmoeten en verhalen en ervaringen te delen.
Speelse schrijfoefeningen zorgen ervoor dat er als vanzelf verrassende teksten en verhalen tevoorschijn komen op papier.

Het draait om het schrijfplezier. Ervaring met schrijven is niet nodig. De sfeer is ongedwongen – experimenteren, doén en je laten verrassen staan centraal.

Iedere Schrijftafel staat op zichzelf. Je kunt meedoen wanneer en zo vaak als je wilt.

Waar
De Schrijftafel vindt plaats aan mijn keukentafel, Pond Sterlinglaan 12, Amsterdam.

De Schrijftafel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram 1 stopt om de hoek (halte Ecuplein) en je kunt gratis parkeren in de straat.

Wanneer
Iedere laatste vrijdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur (en soms op een ander vrijdag vanwege zon- en feestdagen).
Vanaf 9.30 uur is de inloop. We beginnen om 10.00 uur.

Data 2020: 31 januari, 28 februari, 27 maart (april niet), 29 mei, 26 juni, 31 juli (augustus niet), 25 september, 30 oktober, 27 november (december niet)

Kosten
De kosten zijn € 15,00 per keer, inclusief koffie, thee, iets lekkers en btw. Het is fijn als je gepast kunt betalen.

Wil je iemand een bezoek aan De Schrijftafel cadeau doen? Stuur me even een berichtje en ik zorg voor een kadobon t.w.v. € 15,00.

Meenemen
Pen en papier

Aanmelden en contact
Omdat er maar voor 6 vrouwen ruimte is aan de Schrijftafel is het fijn als je je vooraf even aanmeldt.

Heb je vragen of wil je je aanmelden, stuur me dan een berichtje via het contactformulier of mail rechtstreeks aan info@loopbaancreatie.nl. Je kunt me ook bellen op 06 30388933.

De Schrijftafel is een variant op het Schrijfcafé, waarbij mensen samenkomen in een café om samen te schrijven. Woon je niet in de buurt en ben je benieuwd of er bij jou in de omgeving ook een schrijfcafé is? Hier vind je een overzicht van alle schrijfcafé’s in Nederland.