cursussen & workshops

2014-08-07 banner SCHRIJFTRAINING

Schrijven is uitvinden wat er in je leeft  – Rutger Kopland

Creatieve schrijfworkshops en – cursussen

Schrijven is een creatieve en krachtige manier om jezelf en wat er in je leeft beter te leren kennen, om te kunnen groeien en om betere keuzes voor je werk en leven te kunnen maken.

Voorbeelden van creatieve schrijfworkshops en -cursussen die ik geef zijn:  de cursus ‘Schrijf je Loopbaan’, de cursus Schrijf je leven lichter, de Schrijfdag Zoeken naar Zin en de Schrijfdag Mijn moeder & ik.

Collega-coaches die zelf de cursus Schrijf je Loopbaan willen geven kunnen bij mij de Schrijf je Loopbaan-Trainer© volgen. Ook verzorg ik schrijfworkshops op maat.

Vind je het fijn om alleen en in je eigen tempo te schrijven, aan de hand van inspirerende schrijfopdrachten, dan is de online cursus Woorden van Betekenis interessant voor je.

 

BOEK Schrijf je Loopbaan
In mei 2018 is mijn boek ‘Schrijf je Loopbaan – schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven’ verschenen (2e druk mei 2019).
Een boek met inspirerende schrijfopdrachten waarmee je in je eigen tempo kunt onderzoeken wat je mist in je werksituatie en wat je wél wilt. Schrijvend vanuit je hart onderzoek je waar je onvrede vandaan komt, wat je dromen en verlangens zijn en wat je (tot nu toe) tegenhoudt om ze te realiseren. Je ontdekt welke kant je op wilt en wat jij de wereld te bieden hebt.

De volgende elementen vind je in alle workshops en cursussen van Schrijf & Groei:

  • schrijven vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd
  • schrijven over wat je raakt en bezighoudt
  • zicht krijgen op wat wezenlijk belangrijk voor je is
  • ideeën opdoen voor nieuwe stappen, mogelijkheden en keuzes
  • afrekenen met perfectionisme en eventuele schrijfblokkades
  • experimenteren met verschillende creatieve schrijfvormen
  • de kracht van oordeelloos luisteren en van schrijven in een groep ervaren
  • genieten van inspirerende ontmoetingen met andere deelnemers én met jezelf

 

Collage weggever

button ebook

Ben je nieuwsgierig naar de kracht van creatief schrijven? Vraag dan het gratis eBook “3 krachtige, creatieve schrijfopdrachten – waardoor je contact maakt met wat je écht wilt” aan. Klik op de paarse button.

 

Op de Facebook-pagina van Schrijf & groei vind je inspiratie en de laatste nieuwtjes op creatief schrijfgebied!

Regelmatig verstuur ik een Inspiratiemail  met artikelen over schrijven en persoonlijke groei én informatie over schrijfactiviteiten. Je kunt je hier inschrijven: