Woorden van Betekenis, een online schrijfreis

In januari kondigde ik de nieuwe online schrijfcursus “Woorden van betekenis” aan. En nu is het zo ver, blij en trots kan ik je vertellen dat “Woorden van Betekenis” klaar én beschikbaar is !

‘Woorden van betekenis’ is een online schrijfreis van een jaar, waarin je iedere week even tijd maakt voor jezelf door te reflecteren op en schrijven over het woord van die week.

Aan de hand van inspirerende, speelse schrijfopdrachten bezin je je op het woord en op wat het voor jou en in jouw leven betekent. Ook afbeeldingen, gedichten en liedjes zullen inspireren tot schrijven.

Door te schrijven over deze 52 woorden zul je bij ervaringen, verwachtingen, herinneringen, emoties, verlangens en nieuwe inzichten komen.

Heb je behoefte aan een wekelijkse dosis ’tussentijd’ – tijd voor rust, bezinning en creativiteit – dan is deze cursus een cadeautje voor jezelf.

Hoe werkt het?
Je kunt met deze individuele online cursus beginnen wanneer je wilt. Iedere week ontvang je nieuwe schrijfopdrachten, behorend bij het woord van die week. Je kunt schrijven wanneer en waar je wilt. Met pen en papier (mijn favoriet) of online.

Wat kost het?
Omdat ik het plezier en de positieve werking van het creatieve schrijven graag met zoveel mogelijk mensen wil delen, is de cursusprijs slechts € 1 per week, ofwel € 50 voor de hele cursus (ex btw). De eerste 2 lessen kun je gratis bekijken, om te onderzoeken of het wat voor je is.

Meer informatie over de cursus vind je op het Schrijf & Groei-cursusplatformhier kun je ook de gratis lessen bekijken én je aanmelden!

Ik hoop dat je nieuwsgierig bent geworden en nodig je van harte uit om met de proeflessen aan de slag te gaan. En besluit je dan jezelf een heel jaar te trakteren op wekelijkse schrijfinspiratie, dan vind ik dat natuurlijk geweldig!

 

Wil je artikelen als deze graag in je mail ontvangen? Schrijf je dan in voor de Inspiratiemail van Schrijf & Groei.