Schuif aan bij De Schrijftafel

De Schrijftafel 2Van schrijfcafé naar Schrijftafel

Ik wil je vertellen over een nieuw initiatief. Of eigenlijk is het een vorm van ‘oude wijn in nieuwe zakken’. Misschien heb je in het afgelopen jaar wel eens het Schrijfcafé bezocht dat ik iedere laatste donderdag van de maand organiseerde in een café in Amsterdam, of heb je erover gehoord.
Het was een maandelijks moment om samen met anderen te schrijven, inspiratie op te doen en verhalen uit te wisselen. Ik genoot zeer van deze ochtenden en de bezoekers ook.

Toch is het tijd voor iets nieuws. De donderdagochtend was voor veel vrouwen moeilijk vrij te maken en de locatie was iets te afgelegen.
Tijdens de zomerstop heb ik me beraden op een nieuwe vorm en dat leidt tot het volgende: vanaf vrijdag 25 november kun je iedere laatste vrijdag van de maand aanschuiven bij De Schrijftafel.

Mijn keukentafel verandert dan in een Schrijftafel waar 7 vrouwen kunnen aanschuiven om samen twee uur te schrijven aan de hand van speelse, inspirerende schrijfopdrachten. Op deze ochtenden draait het om schrijfplezier. De sfeer is ongedwongen – experimenteren, dóen en je laten verrassen staan centraal. En dat alles onder het genot van goede koffie, thee en iets lekkers.
Iedere Schrijftafel staat op zichzelf. Je kunt meedoen wanneer en zo vaak als je wilt.

Heb je behoefte aan schrijfinspiratie? Vind je het leuk om met anderen te schrijven en uit te wisselen? Wil je ervaren wat creatief en reflectief schrijven is? Schuif een keer aan!
Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is het wel fijn als je je vooraf even meldt.

Ik zie uit naar je komst.

Meer informatie (data, tijden en aanmelden) vind je hier.

Wil je artikelen als deze graag in je mail ontvangen? Schrijf je dan in voor de Inspiratiemail van Schrijf & Groei.