Ervaringen van deelnemers Trainer

Ik heb genoten van de training. Van de diepgang, van de prettige verhouding tussen theorie en praktijk, de mooie oefeningen die snel resultaat geven, de professionele trainersmap en -handleiding en vooral van de manier waarop Marianne de training gaf. Bevlogen en bekwaam. Warm, ruimte gevend, integer, luchtig en met humor. Ik kijk er naar uit om op korte termijn zelf de cursus Schrijf je Loopbaan te gaan geven.
– Lydia Smits, De Caleidoscoop

De training was elke keer weer een feestje! De training is zeer goed van opzet, biedt veel kennis en achtergrond over verschillende manieren van creatief schrijven en biedt een gedegen voorbereiding op het zelf geven van de cursus Schrijf je loopbaan. Het cursusmateriaal is goed en uitgebreid. Ook het delen met elkaar uit de eigen praktijk biedt veel meerwaarde. Marianne is kundig in het begeleiden en weet je op een prettige manier verder te brengen in de keuzes die je kunt en wilt maken. De cursus heeft mij nog weer meer verdieping gebracht in het geven van schrijfcursussen en ik heb deze dagen als een cadeautje voor mijzelf ervaren!
– Anke de Jong, Virtus Praktijk voor Rouw- en Verliesbegeleiding

Vanaf nu mag ik mijzelf ook Schrijf Je Loopbaan-trainer noemen. Ik maakte in mijn coaching al gebruik van de kracht van schrijven, maar door Marianne heb ik mijn kennis op het gebied van schrijf(loopbaan)methodes kunnen verbreden én verdiepen. Zij is een goede en oprechte trainer/coach. Het was heel fijn om zelf de Schrijf Je Loopbaan cursus als deelnemer te doorlopen en nieuwe inzichten op te doen in een inspirerende omgeving. Ook de training voor coaches is op een hele prettige en creatieve manier vorm gegeven. Deze dagen heb ik ook enorm verrijkend gevonden voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Alle informatie was heel duidelijk en netjes verzorgd en ik kan niet wachten om mijn eerste echte Schrijf Je Loopbaancursus te gaan geven!
– Merel Dubelaar, Met Merel

Tijdens deze training heb ik (weer) ervaren hoe fijn ik het vind om samen te schrijven en te delen. Het oefenen met proefcliënten hielp mij erg om steeds meer vertrouwen te krijgen in het begeleiden en dat ik dit ook kan! De begeleiding van Marianne is fijn en rustig. Alles mag en kan er zijn bij haar aan tafel. Dit wil ik ook graag meenemen als ik zelf aan de slag ga met deze prachtige cursus.
– Lindsey Hermans, HRMNS.Coaching

Ik heb genoten van de training, het heeft me veel gebracht en ik kijk ernaar uit om zelf de cursus Schrijf je Loopbaan te gaan geven. Marianne luistert met alle aandacht en is werkelijk bij de ander. Zij verstaat de kunst van ‘bij mensen horen’. En mensen verder brengen. Door in te spelen op hun vragen. Door vragen te stellen. Door te improviseren. Door te zien wat er nodig is. 
– Jannie van Maldegem, Jannie’s Schrijfavonturen

Marianne, dank voor je zorgvuldige opzet en uitvoering, met aandacht en ruimte voor ieders
inbreng en visie. Wat mij aanspreekt in de cursus/methode Schrijf je loopbaan© is de opbouw in dagdelen die voor focus zorgt, het delen van ieders werk, wat verrassend en inspirerend werkt, en de mogelijkheid om de cursus te combineren met individuele coaching; dit geeft verdieping. Ik beveel deze training van harte aan.
– Barbara Veldman, Blended Development