Week van de Loopbaan

 

GRATIS Introductieworkshop Schrijf je Loopbaan (vol)

op 19 september van 13.30 – 16.00 uur

De week van de Loopbaan, van 17 t/m 21 september 2018, is een initiatief van de Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches.

Hier doe ik graag aan mee en daarom geef ik op woensdag 19 september GRATIS de Introductieworkshop ‘Schrijf je Loopbaan’.

Inhoud workshop

Ben je niet blij met je huidige werksituatie? Of ben je op zoek naar ander werk, maar kom je er niet goed uit? Ga dan schrijven! Schrijven zorgt voor overzicht, inzicht en uitzicht. Wat zich eerst vooral in je hoofd afspeelde staat dan op papier waardoor je er met afstand naar kunt kijken. Zo ontstaan nieuwe inzichten en kun je stappen gaan zetten.

In deze workshop maak je kennis met de krachtige werking van creatief schrijven. Aan de hand van speelse, inspirerende schrijfopdrachten krijg je meer zicht op waar je blij van wordt, wat je anders wilt en waar je nieuwsgierig naar bent. De aanpak is erop gericht je zoveel mogelijk úit je hoofd te halen en naar je hart te brengen. Dus niet lang nadenken en wikken en wegen, maar intuïtief, reflectief en associatief schrijven en je laten verrassen door je eigen inzichten, antwoorden en wijsheid.

De workshop is een voorproefje van de cursus Schrijf je Loopbaan die ik regelmatig geef en die weer start op 1 november.
Ook zal ik iets vertellen over mijn boek Schrijf je Loopbaan, dat in mei is verschenen, en waarmee je jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven kunt schrijven.

Locatie: de keukentafel van Marianne, Pond Sterlinglaan 12, 1060 RS Amsterdam

Aanmelden
Wil je meedoen? Er is plaats voor 6 personen, dus wacht niet te lang met aanmelden. Vol is vol.

Stuur een bericht via het contactformulier of aan marianne.panneman@gmail.com met je naam en telefoonnummer. Fijn als je ook kort aangeeft waarom je graag mee wilt doen.