Cindy – Ik ga weer vooruit en heb een doel

Ik begon aan het traject bij Marianne met het gevoel dat ik was vastgelopen en steeds in kringetjes ronddraaide. Na afloop kan ik zeggen dat Marianne mij niet alleen weer in beweging heeft weten te zetten, maar me ook in de juiste richting heeft gewezen. Ik heb nu weer het gevoel dat ik vooruit ga, dat ik een doel heb.

Ik ging op zoek naar een loopbaancoach toen ik genoeg had van het worstelen met de vraag of ik nou freelance wilde blijven werken of toch maar beter weer in loondienst kon gaan. Het antwoord op die vraag was voor mij al na één sessie met Marianne duidelijk: ik ben en blijf freelancer. In de sessies daarna gingen we op zoek naar het antwoord op de vraag hoe ik dat op zo’n manier in kon vullen dat ik er weer echt plezier in zou krijgen.

Op aanraden van Marianne heb ik het loopbaancoachingstraject gecombineerd met de workshopserie Schrijf je Loopbaan, en die combinatie werkte voor mij ontzettend goed. De inzichten die ik tijdens de sessies opdeed kon ik verder uitwerken in de workshops, en andersom kreeg ik tijdens de workshops inspiratie voor het verder invullen van wat voor mij belangrijk is in mijn werk en leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *