De Schrijflunch

fotobalkje Schrijflunch

 Writing makes you alive and awake and happy – Natalie Goldberg

 De creatieve break in je dag

De Schrijflunch is een schrijfworkshop voor vrouwen, tijdens lunchtijd, over een bepaald thema. Aan de hand van korte, speelse schrijfopdrachten schrijf je over dit thema in relatie tot jezelf.

De Schrijflunch is een moment midden op de dag om te schrijven, inspiratie op te doen, anderen te ontmoeten, schrijfervaringen te delen en je te laten verrassen.
Je schrijft samen met een groepje van maximaal 6 vrouwen die ook van schrijven houden.

Tussendoor geniet je van een eenvoudige, lekkere vegetarische lunch! Daarna kun je, geestelijk en fysiek gevoed, weer verder met je dag.
Ervaring met schrijven is niet nodig.

Alle workshops staan op zichzelf. Er is steeds een ander thema dat tot schrijven inspireert.
Je kunt meedoen wanneer en zo vaak als je wilt. Heb je nog niet eerder met anderen geschreven, dan nodig ik je van harte uit om het een keer te proberen!

Schrijf je mee?

Wanneer:
Om de maand op een dinsdag van 11.30 – 14.00 uur.

2016:

26 april – thema: Big Magic – de kunst van creatief leven (geïnspireerd door het gelijknamige boek van Elizabeth Gilbert. Je hoeft dit boek niet gelezen te hebben!)

28 juni – thema: nog niet bekend

Kosten:
€ 15 per persoon. Graag gepast betalen.

Dit bedrag is inclusief koffie en thee, lekkers, vegetarische soep en brood.

Het is mogelijk om een cadeaubon voor De Schrijflunch te kopen à € 15,-. Stuur me even een berichtje (via het contactformulier) als je een cadeaubon wilt aanschaffen. 

Waar:
de keukentafel van Marianne, Pond Sterlinglaan 12, 1060 RS Amsterdam

foto tafel links

Meenemen:
pen en papier

Aanmelden:
In verband met het voorbereiden van de lunch en de beperkte ruimte is het nodig dat je even doorgeeft dat je komt. Dit kan via het contactformulier of telefonisch: 06 30388933.
Graag uiterlijk 2 dagen van tevoren – dus t/m de zondag voor de betreffende dinsdag.

Zie je de aankondiging pas op het laatste nippertje, bel dan even en vraag of je nog mee kunt doen. Dat is meestal geen probleem.

 

De Schrijflunch op maat
Een Schrijflunch met vriendinnen, met collega’s of met vrouwen van je koor of vereniging – ook dat is mogelijk. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met me op en we bespreken samen je wensen en de mogelijkheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *