BOEK Schrijf je Loopbaan

In mei 2018 verschijnt mijn boek ‘Schrijf je Loopbaan’ bij S2 Uitgevers. 

Een boek met inspirerende schrijfopdrachten waarmee je in je eigen tempo kunt onderzoeken wat je mist in je werksituatie en wat je wél wilt. Schrijvend vanuit je hart onderzoek je waar je onvrede vandaan komt, wat je dromen en verlangens zijn en wat je – tot nu toe – tegenhoudt om ze te realiseren. Je ontdekt welke kant je op wilt en wat jij de wereld te bieden hebt.

Ook voor coaches
Het boek is ook interessant voor coaches die nieuwsgierig zijn naar de kracht van schrijven en dit zelf willen ervaren. Het biedt je achtergrondinformatie en veel oefeningen die je kunt gebruiken als je zelf met cliënten wilt gaan schrijven.

Prijs: € 16,50

Bestellen
Je kunt Schrijf je Loopbaan binnenkort bestellen via www.managementboek.nl , www.bol.com én rechtstreeks bij mij. Ik vind het fijn als je het boek rechtstreeks bij mij bestelt en neem dan graag de verzendkosten voor mijn rekening.

Bestellen bij mij
Stuur een berichtje naar marianne.panneman@gmail.com: vermeld hoeveel exemplaren je wilt plus je naam- en adresgegevens. Je ontvangt een factuur van mij en ik stuur het boek naar je toe.